Βιοκαθαρισμός στρωμάτων

ο τρόπος για σωστή και υγιεινή ξεκούραση

Τα στρώματα στα οποία κοιμόμαστε και ξεκουραζόμαστε τις περισσότερες ώρες της ημέρας είναι από τα πλέον πιο βρώμικα αντικείμενα άμεσης επαφής.

Στο καθάρισμα των στρωμάτων ,στα οποία απαγορεύεται το πλύσιμο, χρησιμοποιούμε μία νέα μέθοδο, εγκεκριμένη από την Ε.Ε, με την οποία κάθε ανησυχία για οποιοδήποτε αρρώστια γίνεται παρελθόν.

Επιστημονικές έρευνες που είχαν ως αντικείμενο την υγιεινή των στρωμάτων οδήγησαν σε ένα επαναστατικό τρόπο βιοκαθαρισμού και απολύμανσης των οποίων τηρούμε και εφαρμόζουμε πιστά και χωρίς καμία παραλλαγή.

Μέσα σε 30 λεπτά ακάρι και σκόνη αφαιρούνται από όλο το στρώμα σε βάθος και βακτήρια-μικρόβια εξοντώνονται με μία ειδική συσκευή (λάμπα ακτίνων UVC).
Επιτυγχάνουμε απολύμανση στρώματος ΧΩΡΙΣ φάρμακα και χημικά επιβλαβή για τον ανθρώπινο οργανισμό.

PlayPause
previous arrow
next arrow
Slider

Τι είναι τα ακάρεα:
Το άκαρι είναι μικρό αρθρόποδο και ταξινομείται μαζί με το τσιμπούρι στα ακάρεα. Είναι το πιο ποικιλόμορφο από τα αραχνοειδή και ενώ το τσιμπούρι φαίνεται εύκολα, ένα άκαρι γίνεται δύσκολα ορατό με το ανθρώπινομάτι καθώς έχει μέγεθος μικρότερο, συνήθως, από ένα χιλιοστό του μέτρου. Μερικά είδη μπορούν να φτάσουν τα 20 χιλιοστά και άλλα, με μέγεθος μόλις 0,08 του χιλιοστόμετρου, μπορούν να κάνουν φωλιά ακόμη και στο θύλακα μιας ανθρώπινης τρίχας. Τα ακάρεα βρίσκονται σχεδόν παντού στη βιόσφαιρα του πλανήτη μας.