Βιοκαθαρισμός Ταπήτων

γιατί όλοι μας αξίζουμε το καλύτερο…

Η περιποίηση των χαλιών και η φροντίδα τους ξεκινά με ένα τηλεφώνημα στην επιχείρησή μας, εκεί όπου η γραμματεία θα κανονίσει την ημερομηνία και την ακριβή ώρα παραλαβής των χαλιών σας. Με το που παραλάβει το συνεργείο της εταιρίας τα χαλιά σας τους δίνει την δική τους “ταυτότητα”, που σημαίνει ότι σε κάθε χαλί τοποθετείται ο κωδικός και το επώνυμο του κάθε ιδιοκτήτη.

Το δεύτερο στάδιο είναι το πλύσιμο όπου με ειδικά βιολογικά φάρμακα που προστατεύουν το περιβάλλον και φυσικά με τα υπερσύγχρονα μηχανήματα και την πολυετή εμπειρία μας το χαλί καθαρίζεται χωρίς να ταλαιπωρηθεί και η ποιότητα του διατηρείται στο μέγιστο βαθμό.
Ένας δεύτερος τρόπος καθαρισμού είναι το στεγνό καθάρισμα που σε περίπτωση που θέλουμε το χαλί μας να απολυμανθεί, να απομακρυνθεί η σκόνη και να βρει την χαμένη του γυαλάδα είναι ο ιδανικότερος τρόπος. Προσοχή όμως εάν υπάρχουν λεκέδες το χαλί πρέπει να πλυθεί.

Το τρίτο και τελευταίο στάδιο, είναι το στάδιο της “συσκευασίας” όπου πριν συσκευαστεί το χαλί γίνεται και ο τελευταίος ποιοτικός έλεγχος για να σιγουρευτούμε πως το αποτέλεσμα δεν είναι κατώτερου του “τέλειου”.

PlayPause
previous arrow
next arrow
Slider