Η εταιρία μας

Το 1988 με πολύ προσπάθεια αλλά και μεράκι δημιουργήσαμε μία επιχείρηση η οποία θα έλυνε τα χέρια ενός νοικοκυριού παρέχοντας του υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στον τομέα του καθαρισμού, χωρίς μεγάλο κόστος αλλά ποιοτικά άψογες.

Τριάντα χρόνια μετά έχουν αλλάξει πολλά τριγύρω μας, όμως εμείς συνεχίζουμε με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πελάτες μας, παλιούς και νέους, παρέχοντας υπηρεσίες ανωτέρου επιπέδου, με προϊόντα που φέρουν τις απαραίτητες πιστοποιήσεις και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, χαρίζοντας σας το τέλειο αποτέλεσμα.

Συνεχίζουμε ακόμα πιο δυνατά με προσφορές που μόνο εμείς παρέχουμε στους πελάτες μας, δείχνοντας τον δρόμο για ένα καθαρό σπίτι χωρίς περιττές σπατάλες αλλά πάντοτε κρατώντας τον πήχη της ποιότητας στο υψηλότερο επίπεδο.
Έχουμε λάβει μέρος σε πολλές εκθέσεις, δίνοντας στον πελάτη την ευκαιρία να έρθει σε άμεση επαφή μαζί μας, δινοντάς του έτσι την δυνατότητα να μάθει μυστικά για ένα καθαρό σπίτι (δωρεάν συμβουλευτική υποστήριξη) αλλά και για να ακούσουμε και εμείς με την σειρά μας γνώμες δικές του για το πώς μπορούμε να γίνομαστε κάθε μέρα καλύτεροι.

Είμαστε εδώ για εσάς όποτε μας χρειαστείτε, έτοιμοι πάντοτε να σας δώσουμε την λύση για τις ανάγκες του νοικοκυριού σας.
Με εκτίμηση,
Αλέξανδρος Κεκλίκογλου